Leave Your Message

Hvad er en akustisk elektrisk guitar?

21-08-2024 21:01:37

Identifikation af akustisk elektrisk guitar

I et enkelt ord, enakustisk guitarer udstyret med elektrisk system som pickup system og forforstærker, kaldesakustisk elektrisk guitar.

Systemet gør det muligt at forstærke akustisk guitar. Normalt bruges et 9V batteri til at levere strøm til indbygget forforstærker. Baseret på dette findes en EQ sammen med volumenkontroller og en indbygget tuner ofte på en akustisk guitar.

Derudover hørte vi også om semi-akustisk guitar. Hvad er det? Hvad er forskellen mellem semi-akustisk og akustisk elektrisk guitar?

Desuden, selv med elektrisk system, hvorfor er lyden ikke altid fantastisk? Så hvorfor er et elektrisk system nyttigt?

Med disse spørgsmål vil vi gerne diskutere med dig.

Er semi-akustisk og akustisk elektrisk guitar det samme?

Selvom semi-akustisk og akustisk elektrisk guitar ofte bruges i flæng, er de ikke de samme.

En semi-akustisk guitar er dybest set en elektrisk guitar med en kammeret eller hul guitarkrop, der tillader toppen af ​​kroppen at resonere og producere mere volumen end en standard solid krop. Det gør således, at en elektrisk guitar kan spille akustisk.

Akustisk elektrisk guitar betyder, at et elektrisk system er udstyret på enakustisk guitar krop. Det grundlæggende formål er at hjælpe med at øge lydstyrken og gøre det muligt for en akustisk guitar at spille mere "metal".

akustisk-elektrisk-guitar-1.webp

Kontakt os

 

Hvorfor akustisk elektrisk guitar ikke altid lyder fantastisk?

Forstærkningen forstærker den naturlige tonalitet. I mellemtiden er der et problem med feedback. Dette problem er hovedsageligt forårsaget af evnen til resonans af akustisk guitar krop. Soundboardet giver lejlighedsvis genlyd som svar på outputtet fra forstærkeren. Dette kan varieres af kroppen med forskellig størrelse, form og træ.

Batteri er en anden årsag til problemet, da forforstærkeren kræver batterier som strømkilde. Især når batterier er monteret i kroppen på akustisk guitar. I dette tilfælde er overvejelserne om at ændre batteriernes monteringsposition afgørende. Det betyder dog, at du muligvis skal ændre guitarens design.

Hvilket elektrisk system hjælper til akustisk guitar?

Det hjælper at optage tydeligt nok. Og når du spiller live, giver en akustisk elektrisk guitar spilleren mere frihed til at bevæge sig og udføre effekter. Dette er hovedårsagen til, at akustisk elektrisk guitar er så populær.

Nå, selvom der er et ord "elektrisk", er det stadig en akustisk guitar. Således er guitartypen alsidig.

Skræddersyet akustisk elektrisk guitar hos os

Lad os først være klare. Du kan tale en akustisk guitar til at være en akustisk elektrisk type. Men dette kræver meget af sofistikeret træarbejde.

For vores kunder, der er grossister, designere og fabrikker, tiltilpasset akustisk guitarer den bedste måde at få garanteret kvalitet på.

Derfor er du velkommen tilKONTAKT OStil konsultation til enhver tid.