Leave Your Message

Chokeret, akustisk guitar med batterier!

2024-08-20 20:58:23

Akustisk guitar har batterier, det er sandt

I det meste af tiden,akustisk guitarbruger pickupper kræver batterier for at være som strømkilde. Det er fordi akustisk folkguitar skaber et svagere signal, som kræver en forforstærker for at booste signalet. Og forforstærkeren kræver ofte 9V batteri som strømkilde.

Du har måske bemærket ordet "ofte". Ja, den akustiske guitar kræver ikke batteri hele tiden, ligesom elektrisk guitar ikke altid er uden batteri. Det afhænger af, hvordan guitaren omdanner energien til et signal, der skal sendes til forstærkeren.

Så vi vil gerne svømme i bassinet med forstærkeren først et stykke tid.

akustisk-guitar-pickup.webp

Kontakt os

 

Hvorfor akustisk guitar kræver batterier?

Nå, i tidlige tider skal akustisk guitar forstærke deres tone foran en mikrofon på et stativ. Dette fungerer fint, når du laver en optagelse, men det er en anden historie, når du er på en livekoncert.

Desuden begrænser mikrofonen afspillerens bevægelser. Og afspilleren skal holde en vis afstand med mikrofonen for at opnå den bedste lydstyrke, eller der er feedback.

Så folk har brug for en bedre løsning. Og der er en pickup.

Pickups er transducere, der transmitterer typer af signaler til lyd. Der findes forskellige typer pickupper, men alle tilhører en af ​​de tre typer: magnetisk, intern mikrofon og kontakt pickup.

Magnetisk pickup registrerer vibration af strenge. Aktiv pickup er at booste signalet med en strømkilde. Passive pickupper er mere almindelige, men de behøver ikke strømkilde. Det er derfor, nogle elektriske guitarer har brug for batterier, og nogle akustiske guitarer behøver ikke. Det afhænger af hvilken type magnetisk pickup der skal bruges.

Intern mikrofon er også en type transducere. Den registrerer lydbølgerne i stedet for vibrationer af strenge for at producere signalet. Ligesom mikrofon på stativet er denne type pickup også en type interferens. Og det kræver også tilføjelse af forforstærker.

Kontaktoptager registrerer trykændringen. Piezo pickupper er den mest almindelige. Denne type pickupper er ofte monteret under sadlerne. Den registrerer ændringer i tryk på klangbund. Det skal også fungere med andre enheder som forstærker for at booste signalet. Derfor er batterier essentielle.

Oversigt

Der skal ikke være et argument for, om batterier er gode eller ej til akustiske guitarer. Vi forsøger blot at forklare, hvorfor der er batterier i akustiske guitarer og endda elektriske guitarer.

Om batterier er nødvendige eller ej, afhænger af de typer pickupper, du bruger. Og nu ved vi, at der er pickupper, og det meste af tiden er forskellige pickupper ofte kombineret på den samme akustiske type guitar, og derfor vil vi højst sandsynligt finde batterier. Dette er ikke noget problem, da lyden er rigtig og smuk.

At udstyre elektriske enheder på klassiske guitarer er ikke normalt, men denne type klassiske akustiske guitarer er også fundet noget tid til et eller andet formål. Men hvis du spillerklassisk guitarfor klassisk musik, bør vi sige, at ingen forventer nogen elektrisk effekt fra den klassiske guitar.