Leave Your Message

Er små akustiske guitarer nemmere at spille?

2024-08-19 20:45:04

Små akustiske guitarer er nemmere at spille?

Vi ved alle, at formen og størrelsen afakustiske guitarerpåvirker tone, volumen og projektion. Så hvis størrelsen påvirker spilbarheden? Desuden hørte vi ofte, at jo mindre guitaren er, jo lettere er det at spille, er det sandt?

Selvom vi alle hader ordet "afhængig", afhænger det virkelig af forskellige aspekter som fysisk størrelse, personlig præference og spillestil.

Inden vi går videre, skal vi finde ud af, hvad den lille akustiske guitar er. Og hvad er forskellen med standarden.

Hvad vi dog kan sige er, at den lille akustiske guitar er nemmere at spille. Den har reduceret strengspænding på grund af skalalængden er kortere, hvilket gør det lettere at gnave.

lille-akustisk-guitar-1.webp

Hvad er lille akustisk guitar?

Nogle sagde, at den lille akustiske guitar refererer til den, der har en mindre krop. Det er sandt. Men så enkelt er det ikke.

Vi bør sige, at akustiske guitarer med lille størrelse krop og kortere skala længde er små størrelse akustiske guitarer.

I dag vil vi gerne overveje enhver akustisk guitar med kroppe ved siden af ​​D-form, og Jumbo som OOO, OM osv. er små guitarer.

om-body-acoustic-guitar.webp

Kontakt os

 

Hvad bestemmer spilbarhed?

For det første bør vi bemærke den akustiske guitars kropsstørrelse. Vi bør sige, at lille akustisk guitarkrop har strammere taljer for at være mere egnet til at spille siddende.

Det er lidt kompliceret, når vi taler om hals. Fordi der er forskellige typer af halsdesign. Vi bør dog være meget opmærksomme på dybden af ​​nakken. Jo lavere nakkedybden er, desto lettere er gnaven. Især for små håndspillere.

Skalalængde refererer til afstanden mellem sadel og møtrik. Du kan besøge Acoustic Guitar Scale Length: Impact & Measurement for bedre forståelse. Normalt gælder det, at jo mindre guitaren er, jo kortere er skalaen. Dette hænger sammen med bæreevnen af ​​hals og krop på guitar osv. Vi skal nævne, at den kortere skala-længde ofte forårsager smallere bånd, hvilket er venligt for små håndspillere.

Oversigt

Fra oven synes vi, at vi gjorde vores pointe klart. Lille akustisk guitar indeholder lettere spilbarhed. Men vi ved også, at størrelsen og formen på guitarkroppen har indflydelse på lyden, lydstyrken osv. Vælg derfor den rigtige størrelse guitar alt efter formålet med at spille, til koncert, indspilning, fingerstyle eller selskab osv. er meget vigtigt. Vanskelighederne ved at spille bør ikke være de eneste målinger.

Forresten, vi må sige, at ydeevnen af ​​en lille akustisk guitar aldrig kan være lig med standard størrelse guitar. Derfor ser vi ofte små klassiske guitarer til øvelse af børn, men sjældent ser vi den spilles af en voksen spiller. Nævn ikke at spille en lille klassisk guitar på en koncert.

Hvis du vil diskutere mere med os, er du velkommen til atKONTAKT OS.