Leave Your Message

Fa'asinomaga Acosutic Gutiars

2024-04-16

Ia, Customize Acoustic Guitars Ose Filifiliga Poto

Ia, i se upu faigofie, o se filifiliga poto le galulue faʻatasi ma i matou i le taimi nei e liliu lau ata tusi i se oloa moni. Ma fa'atasi ai ma lou igoa fa'ailoga, o au kitara ia e iloa e au tagata fa'atau.

I tausaga o taumafaiga icustomization o kitara acoustic, matou te maua le poto masani i le taulimaina o ituaiga uma o manaʻoga mo le faʻapitoa, mai le mea e faigofie e pei o le suia o le Logo i le faigata e pei o le ODM atoa. E eseese fofo mo manaoga eseese.


Faasaoina Au Tala o le Avea ma Falegaosimea

Talu ai o loʻo faʻapipiʻiina lelei i matou i fale gaosiga atoatoa, aisea e le faʻasaoina ai au tupe i mea e te lelei i ai, pei o le fausiaina o le mamanu fou ma le maketiina o lau ituaiga, ma isi.

Afai e te le lava le poto masani i le fausiaina o kitara, o le faʻatuina o lau lava fale gaosiga o le a avea ma se faʻalavelave tele ma aua le taʻua o le a tele se aofaʻi o tupe e manaʻomia ona faʻaalu.

E le gata i lea, e tusa lava pe iai sau lava fale gaosimea poʻo se fale faigaluega, o loʻo i ai pea se mea e mafai ona faʻatapulaʻaina lou gafatia ma e manaʻomia tele le malosi e foia ai lena mea. O lea la, felagolagoma'i ma se isi kamupani fa'atauva'a fa'atuatuaina o le fofo sili lea e fa'amatu'u ai lau avega.

A maua se avanoa e teu ai au tupe ma lou malosi, aua le faatuai e ave le avanoa.


Fofo Eseese mo Manaoga Eseese

O manaoga masani a tagata faʻatau e eseese mai le tasi i le isi e pei ona matou oʻo i ai.

Mo nisi tagata faʻatau, latou te o mai ia i matou mo na o le gaosiga e tusa ai ma a latou lava mamanu. O lea la, e tatau ona tatou taulai atu i vaega o le gaosiga. O lea la, e manaʻomia tele ona tatou suʻeina le fofo e talafeagai mo le gaosiga ma le tau talafeagai, aemaise lava pe a faʻatulagaina e tagata faʻatau a latou paketi.

E le gata i lea, o le isi tulaga o loʻo taʻu mai e tagata faʻatau mea latou te mananaʻo ai e pei o le faʻatinoina o le leo, faʻasologa o mea fafie, ma isi, ae latou te mananaʻo tatou te mamanuina se kitara mo le maketiina. E faasino lea i le ODM. O lea, o le a matou tuʻuina atu auaunaga atoatoa mai le mamanu i le gaosiga.

E le gata i lea, o le mea tatou te taulaʻi i ai o le tulaga lelei e pei ona manaʻomia. O le mea lea, e tusa lava pe e te manaʻo e faʻapipiʻi laminated, malo i luga poʻo kitara malosi atoa, matou te lelei i lena mea.

Talu ai o le manaʻoga poʻo manaʻoga o le customization e eseese, matou te matua fetuutuunai e faʻamalieina manaʻoga eseese.

;customize-acoustic-guitars.jpg