Leave Your Message

Brugerdefineret akustisk guitar: Er Cutaway Guitar bedre?

2024-06-24

Om du skal tilpasse guitar med Cutaway Body?

Det hurtige svar på dette spørgsmål er ja. Fordi cutaway-design nemt kan skabe et attraktivt udseende. Og det vil tiltrække flere unge spillere, som vi mener er hovedkunderne til din musikbutik.

Men for at sikre, at forslaget er korrekt; vi skal videre. For der er spørgsmål om kvaliteten af ​​cutawayakustiske guitarer. Derfor er det nødvendigt at gå videre for at illustrere mere detaljerede oplysninger for at sikre, at din brugerdefinerede guitarbestilling ikke går i en forkert retning.

Vi har hørt, at nogen sagde, at cutaway body mindsker guitarens tonale output. Og nogen sagde, at udskåret krop er lettere at blive brækket end ikke-udskåret krop. Er de sande?

Hvis cutaway har så mange ulemper, hvorfor elsker mange spillere af akustiske guitarer den type så meget? Vi er sikre på, at der er fordele ved cutaway akustisk guitar.

Gennem svarene kan vi finde ud af, om tilpasset cutaway guitar krop er en rigtig beslutning.

custom-akustisk-guitar-cutaway.webp

Cutaway Guitar Body Influerer Tonal Output, Virkelig?

Vi bliver ofte spurgt om, hvorvidt cutaway krop vil påvirke lyden af ​​akustisk guitar. Faktisk vil folk spørge, hvor meget en cutaway vil formindske en guitars tonale output.

For det første, når vi går i en butik eller en koncert og ser spillere optræde med cutaway akustiske guitarer, og sammenligner med non-cutaway guitarer, er det svært at se en identisk forskel mellem de to typer.

Så kan vi sige, at cutaway akustisk guitar kropsdesign ikke vil påvirke lyden? Svaret er ikke så enkelt som ja eller nej. For der er forskellige elementer, der påvirker lyden.

Vi ved alle, at betegnelsen for akustisk guitarkrop bidrager til guitarens tonale præstation (når du er interesseret, besøg Acoustic Guitar Body for mere). Desuden bidrager tonewood brugt på guitaren også i høj grad til lyden. Det træ, der bruges på hals, top, ryg og side osv., vil sammen bestemme resonansniveauet. Selv materialet møtrik, sadel osv. vil også påvirke lyden. Derfor er lydkvaliteten bestemt af forskellige elementer.

Herved, når du ønsker at tilpasse guitar med cutaway krop, skal elementerne i guitar bygning være nøje opmærksomme.

Cutaway Body er mere skrøbelig?

Mange sagde, at cutaway krop er mere skrøbelig end ikke-cutaway. Tja, dette er tvivlsomt af dem, der virkelig ikke kan lide cutaway akustisk guitar så meget. Årsagerne er forskellige, men vi ved faktisk ikke hvorfor.

Som talt med så mange mennesker fandt vi ud af, at bekymringen drejer sig om fastheden af ​​nakkeleddet og soliditeten af ​​toppen osv. Men beviserne for disse fejl kan næppe fremvises.

For nakkeleddet er forskellen i nakkeleddet mellem cutaway og non-cutaway for lille til at blive bemærket. Samlingens tæthed afhænger af materialet og præcisionen af ​​skæringen. Det, der skal overvejes, er afstivningssystem inde i kroppen (for typer af afstivning, besøg Guitar Brace). Afstivningssystemet påvirker i høj grad den tonale ydeevne og støtte til toppen.

Men hvis udskæringen er mere skrøbelig er baseret på materialet og bygningsteknologien generelt.

specialfremstillede-guitarer.webp

Brugerdefineret akustisk guitar med udskåret krop?

Hvis cutaway guitar er et godt valg, synes vi, det er bedre at overveje én ting: hvilken stil guitaren vil spille. Til fingerstil er cutaway efter vores mening et bedre valg.

Til designere, grossister, detailhandlere og fabrikker osv., tilpasser vi guitar med cutaway kropsdesign hovedsageligt i henhold til den originale betegnelse og specifikke krav. Men nogle gange vil vi også foreslå vores ideer til at rette fejlene i designet. Men det, vi fandt, er, at cutaway-kroppen er mere fleksibel i formdesign, udseende osv. Og bringer flere salg til vores kunder. Især til akustiske elektriske guitarer.

Bemærk venligst, at når vi taler om cutaway krop, mener vi kun kroppen af ​​akustisk guitar eller folkeguitar. Til klassisk guitar anbefaler vi ikke, selvom vi er blevet bedt om at tilpasse klassiske guitarer med cutaway-kroppe i mange gange.

har nogle ideer vedrbrugerdefineret guitarmed udskåret krop? Du er velkommen til atKONTAKT OS.